2017. júl 07.

Elit étterembe gyerekkel? - Kinek jó az? Mindenkinek!

írta: Travelbooggie.hu
Elit étterembe gyerekkel? - Kinek jó az? Mindenkinek!

S lám, ezúttal mindenkinek! Hiánypótló és egyben zseniális megoldás ütötte fel a fejét a budapesti Pasaréti téren, a 2. kerületben. Így nem kell otthon hagyni az étterembe még talán nem annyira való  legkisebbeket sem, ha hódolni akarnak a minőségi ételek nyújtotta élvezeteknek!

pasa_1.jpg

Pár szó csak úgy a pocakhoz

Valódi gourmet élményben lehet részünk a Pasarét Bisztró zárt, nyitott, félig nyitott, szellős, napsütéses és egyben árnyékos helységeiben ebédelve. És igen, felsorolt körülmények mind jelen vannak egyszerre, mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő megoldást. A kínálat és az ételek minősége pedig erőteljesen vetekszik a hazai Michlein csillaggal kitüntetett éttermekével, - laikusként  nem is értjük, miért nem fedezte még fel magának a szakma ezen része. De kanyarodjunk is vissza, hiszen vendégként nekünk nem a csillagok, hanem az ételek fontosak.

Utazás, szállás, gasztro, programajánlatok a www.travelbooggie.hu/gyerekeknek webportálon!

Egészen különleges fogásokkal találkozhatunk, tejfölös torma, uborka kaviárral tálalt pácolt süllőtől kezdve a az egyszerűbb és mégis különleges ízvilágú spárgás tagliatelle-ig, vagy például a diétába is jól beilleszthető sült zöldséggel kínált tanyasi csirkemellig. Ami szintén rendkívül ínycsiklandó, ahhoz képest, hogy "csak csirke".. baromfi mell még ilyen jól nem érezte magát tányéron!

pacoltsullopasa.jpg

De hogy jön össze az gourmet étterem és a gyerek?

Az elit éttermek esetében azért joggal érezzük magunkat feszélyezve ha egy rohangászó, kiabáló csöppség van velünk - még azzal együtt is, hogyha ez egyébként teljesen a korának megfelelő-, hiszen figyelembe illik venni, hogy más is az étkezést élvezni érkezik. A Pasarét Bisztróban azonban tökéletesen megfér egymás mellett a mindent eldöntő üzleti ebéd, és a gyerekes időtöltés, ugyanis idén tavasztól kedves, lelkes animátorokkal, újonnan épült parkos kialakítású játszótérrel várja az étterem az apró népet is. A hely szerencsés adottságainak köszönhetően az fenti éttermi rész abszolút elszeparálódik a lenti játszókerttől, így egyrészt az zajok sem hallatszanak fel, másrészt még véletlenül sem történhet meg, hogy a gyermekünk gondol egyet és elkószál, vagy kiszalad az útra, ez, a felügyelő animátorokkal együtt már legalább dupla biztonságot ad Apunak, Anyunak vagy a Papinak akár, amíg elkölt nyugalomban egy ebédet, vagy egy villásreggeli mellett egyeztet egy fontos üzleti partnerével.
Végre a "olyan helyre gyerekkel nem lehet" elv végre mehet a kukába!

pasa.jpg

Elengedhetetlennek tartom megjegyezni, hogy a magas színvonal, - a sajnos általánossal ellentétesen - nem vonzza magával a sznob lekezelő pincért, baristát. Kedves, mosolygós, szakmailag is felkészült, segítőkész emberek vesznek körül minket, így egy kicsit még a családias hangulat is visszaköszön - ráadásul a család bármely tagja jöhet, az étterem kifejezetten kutya barát is!

Aki nem hiszi, járjon utána! ... de azért foglalni érdemes :)

Utazás, gasztro és szabadidős lehetőségek gyerekekkel >>>

Szólj hozzá

budai gourmet hétvégi program gyerekbarát étterem program gyerekkel kutyabarát étterem ittennedkell Travelbooggie.hu travelbooggie.hu Budapesti Étterem pasaret bisztro wwww.travelbooggie.hu traveleatandfun